Un grup de famílies creen l’entitat TEA Alt Empordà

Els objectius de l’entitat són oferir suport i atenció a les famílies de la comarca, així com sensibilitzar sobre el TEA a la societat en general


Un grup de pares i mares amb fills diagnosticats del trastorn de l’espectre autista (TEA) es van començar a reunir al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CESMIJ) de Figueres, el mes de març del 2018. Un any després, aquest grup de famílies han constituït l’associació TEA Alt Empordà: «Neix l’any 2018 arran de la voluntat d’un grup de mares i pares de fills amb autisme que, veient les necessitats existents i la manca de recursos i suport, ens unim per treballar plegats», expliquen a través d’un comunicat. Els objectius de la nova entitat són oferir suport i atenció a les famílies, a infants i adults amb TEA a la comarca i sensibilitzar i donar informació al públic en general sobre aquest trastorn. A part, es vol promoure el lleure inclusiu i canvis en el sistema educatiu, per tal de «donar suport i formació als professionals per millorar l’educació dels nens i nenes amb TEA».

L’associació convocarà una assemblea properament, oberta a totes les famílies que es trobin amb aquesta situació. Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’entitat través de l’adreça electrònica tealtemporda@gmail.com.

Enllaç a la publicació original.